Så skulle börja klockan 07.30 i morgon, och dagen därefter var jag ledig! Glädje.
Men vafan, jag har räknat ut att jag dansat o sjöngt i ca 28 tim på 5 dagar, sammanlagt denna vecka. Och det är mycket mer som går till planering, vet inte tar i för mycket till sept.


Så idag hamnade jag i sjukhuset igen =(…...i stor staden. ..massa sprutor igen.Det kommer bli en hel del shopping imon Valborg för att slappa. Japp, jag har lätt att bara vara SÅ energisk…
Jag kommer köpa glass imon, .. det är kanske inte det bästa glassvädret?
Tråkigt….. jag kommer få i sånt fall. Stirra. Upp. I. Taket. Eller väggen. Har fått träningsförbud igen, blodvärdet e nere igen. Har så svårt att sitta still.
Snart kommer mia sorella! Ska bli riktigt kul att träffa henne.
AJ! är ett mycket passande ord just nu. Jag är helt sönderbränd av modern dans! Fötterna  gör ont


Tankar:

Snälla detta är viktigt!!!Varje dag behöver människor blodtransfusion, alltså överföring av blod från en annan människa. Det går inte att framställa blod på konstgjord väg, utan blodet måste komma från riktiga människor. Sjukvården anstränger sig för att göra oss medvetna om att vi behöver hjälpa till med att ge blod, men även om antalet blodgivare ökar hela tiden så är det ändå alldeles för få människor som ger blod för att det ska räcka.Du har säkert hört talas om att det är brist på blod inom sjukvården. 3% av Sveriges befolkning som ger blod idag. Det finns för många sjuka människor och för lite blod på sjukhusen.


Förorten =
en del av problemet, områdena har överdrivet dåligt rykte. Det ryktet följer med ungdomarna som bor i området. Då får ungdomarna en negativ bild av sig själva. Jag har sett många exempel på det. Det är oftast så att det inte ser det själva. Synd TRO PÅ ER SJÄLVA, detta måste ni göra själva =D


”Efter det att Adam o Eva ätit av frukten var deras första reaktion att börja se på sig själva” (ahahaha öh? jag såg mig redan innan!!!inte han =(...)

jag behöver mer självförtroende och självkänsla= jobba med dig själv
jag ser bara mer och mer fel på mig själv och blir bara ännu mer deprimerad= jobba med dig själv
jag duger inte till nåt och jag är helt misslyckad...= jobba med dig själv
hur gör man för att tycka om sig för den man är?= jobba med dig själv
kommer man någonsin vara helt nöjd och kunna älska sig själv? = jobba med dig själv
Ta ansvar över ditt liv!

Sötis hade rätt, desperation i nätet =).....dejting desperat? verkligen
Jag har jätteont i fötterna. Jag vet knappt vart jag ska ta vägen... Känns som jag ska tuppa av eller något. Blodvärdet e veklingen lågt. Har fått sprutor Har tagit tabletter så hoppas det avtar snart. Nu ska jag bara slappa hela helgen.www.geblod.nu

 en modell som inte vill va me

Jag är en duracellkanin mamá har rätt i det. Hm ….när jag var liten dagdrömde jag mycket, jag  hade  lätt för att leva mig in i lekar och glömma bort tiden, springa runt i klänningar och jag var alldeles säker på att jag var snövit. När jag åkte bil och satt och tänkte, tittandes ut genom fönstret, var det ju helt självklart att jag var en prinsessa som hade rövats bort som liten och nu så letade ett helt kungarike efter mig. Idag är jag samma energiska person.

.....hur många olika smaker det finns på choklad. Marabou POLKA me like MUCHO! Eller rättare sagt jag älskar den! behov för choklad obesvarad kärlek Därför är choklad bättre än sex ...


Okej om det skulle vara så att tvätten bara behövdes kastas i maskin? men den ska ju hängas? maten ska lagas, det ska städas. Jag verkar ju hinna med allt alla blir glada och nöjda, jag hinner tom att träna, titta på tv, läsa böcker och vara social.
När jag vaknar, skruvar jag upp fjädern och kör i gång vardagen ... som en duracell kanin beter sig. Full fart och fylld med mycket energi…..  när jag bytt om i danslokalen 07.00. Kom första tecknet. Idag var inget kul alls…... Jag vet inte jag rörde mig men kände mig halv död…=(…. Jag som tränat  ihjäl mig i timmar.  


Helt plötsligt började alla tankar snurra och det kändes som att hela huvudet skulle sprängas. Jag fick panik och kunde knappt andas, det var sjukt läskigt. Så jag sa stopp, igen =)….O va glad jag är för det. Visst jag tycker det e roligt med workshops, men jag kan inte börja hoppa in i allt o annat. Man får boka mig, jag har rätt att säga  NO!.
Jag är rädd bli pressad till det där som en gång var. ”att någon annan sätter en ribba för hur mycket jag bör klara, av som jag aldrig når upp till” Och börjar göra det som andra gör, snarare än att göra det jag själv verkligen vill. Men idag på morgonen, blev det press utifrån igen. Jag hatar när folk pressar mig.


Jag har en extremt hög nivå. Och eftersom jag ständigt jämför med mig själv och vill mycket. Jag ser att jag utvecklas, annars skulle jag inte hålla på. Driftkraften är just det utvecklingen. Det gör att jag ständigt känner mig intresserad och vill mer ….. Jag har en enorm självdisciplin, vilket är bra ibland… men idag fatta jag JAVI är jättestressad. Jag trodde inte det, för jag tänker inte ständigt på vad jag borde göra i stället för att ta tag i det.JAG GÖR ALLT.

Kan det ha med att jag alltid levt så? fast jag inte haft ”att göra lista”. Jag sitter inte och läser o tänker samtidigt på att jag borde göra, ……dilemma=? …. Pillan du har rätt, nu gäller det verkligen att göra saker som jag vill. ABSOLUT inte för någon annan. Musikal skiva på G!!! BRAVO!javipavi


Ok, det sägs att män är från Mars och kvinnor från Venus. Med denna kille är från Saturnus. Joel Kinnaman does it again …..han är INTE från Sverige alla fall, hallå kan man se mer Italo ut?!! Varför ser inte alla svenska killar ut så..=? vart finns de?
Folk kommer ju att krocka när dom ser bilderna förstår inte MQ det?!.................blir ju värre än H&M reklamen =) ..SHIET!!!! Killen är ju uppsmetad överallt...ha ha. Tur att jag inte har något körkort att förlora. ...


Ni som undrar, jag tänker konstant på vad jag äter. Men sånt här kan jag äta som mysmat, utan… att oroa mig för att rulla.....Gott o nyttigt med frukter


1 eller ca 2 kg vattenmelon
200 g fetaost
Florsocker eller salt
(1 dl cashewnötter om man vill)
Skär vattenmelon i stora tärningar. Lägg upp och strö över cashewnötter och fetaost bruten i bitar.


2 liter jordgubbar
1dl créme fraiche
1 apelsin skal
4 msk florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 dl kvarg
Digestivekex krossat
Choklad hackad

Vispa fraichen med skal, florsocker, vaniljsocker o kvarg.
Varva lätt med kex o choklad o sist jordgubbar.

 

 En högt uppsatt gammal polischef misstänks för våldtäkt mot en flicka och försök till grova våldtäkter mot flera unga flickor. Polisen fick upp ögonen för honom i en helt annan utredning. Polischefen har under många år varit en stark profil, genom enorma engagemang och insatser för en jämställd poliskår och för rättssystemets inställning till sexbrottsoffer i Sverige. Bland annat i frågor som: ledarskap, etik och moral både privat och i jobbet. Frågor som poppar upp i mig: om våld och könsroller män och maskulinitet. Inte minst inom yrken där vissa former av maskulinitet nästan ses som en förutsättning för yrket så som ex: inom polisen och försvaret. 

Men han gömde sig bakom ett hårt skal av politisk korrekthet och chockade alla genom att visa sig vara ett äckligt gubbsvin. Men nu är misstänkt för våldtäkt och förberedelse till grov våldtäkt mot barn! Jag blir riktigt äcklad, denna polischef utmålade sig som de utsatta kvinnornas beskyddare i trafficking, medan han i själva verket våldtog BARN! Han våldförde sig även på en ung kvinna som han ville skulle kalla honom för "pappa" och klädde ut henne i barnsliga kläder.

Och det kan ju upplevas som lite löjligt, att jämställshet mellan män och kvinnor, som borde vara något självklart och naturligt ofta ses som någon typ av kamp mellan det goda och det onda, inse faktum; det är inte en gemensam kamp utan ett vanligt tvåfrontskrig. Det finns ingen gemensam strävan, inte när så många män som påstår att de arbetar för jämställdhet har en helt annan, egen, dold, agenda. 


Märkligt hur man sedan ser på de i alla dessa rättegångar om vårdnadstvister. Män som är dömda för att ha slagit sina fruar, köpt sex eller våldtagit småflickor får i slutändan ändå oftast del i vårdnaden om sina barn. Vilket är märkligt. Det är ju i slutändan hur som en dålig människa. Människor som slår sina fruar eller vill strypa, kan aldrig vara, tillräckligt bra människor för att fostra barn. ….eller?
Är det svårt att förstå eller? Man ser människan i sina olika roller istället för att inse och utgå i från att en människa ju bara en människa, en samling värderingar och handlnigar. Bedöm efter HANDLINGEN inte vad den säger!FAKTA:
En politiker åtalad för barnporrbrott!28 filmer och ca 2000 bilder med barnporr hemma.....
En förskolelärare på frälsningsarmén åtalas för pedofili! Han åtalas för grovt sexuellt utnyttjande av fem flickor mellan 2 och fem år!!!!
En chef inom Röda Korset försinglar mångmiljonbelopp..... schizofreni... ???
En nationellt känd polischef, känd för sitt engagemang i jämställdhet och genusfrågor arrresterad för misstänkt sexbrott! Han togs med portföljen full av sexleksaker o glidmedel på väg till en fjortonåring...!!!!

Jag har inte förtroende för polisen och myndigheter, både av egna samt en väns erfarenhet. 
Tanke: Ordningsmakten ska alltid uppträda som ett föredöme och förebild för oss medborgare, detta följs inte alltid. Hur kan det få vara så?
Jag vågar inte säga alla, men tillräckligt många yrkesmän i myndigheter utnyttjar sin maktposition. De agerar inte bra i situationer och behandlar inte med respekt, de gör lite hur de vill.......

Men glöm inte (som de verkar) Åklagare, målsägarbiträde samt polis är ett jobb det är inte en tjänst det gör oss. Tillslut är det ett yrke som alla andra. Hur skulle det se ut om städaren i Sahlgrenska sjukhus inte städade golven och fick betalt? Skulle det accepteras NEJ! Eller hur…
En utredning om våldtäkt låg liggande hos polisen i sex månader?!!! Polisens utredningar utreds inte som de ska, det är helt oacceptabelt! JO medgav 2008 att polisen i Västra Götaland hade för långa utredningstider hos länskriminalen... vi väntar än......=(

I vissa fall menar polisen att de långa utredningstiderna handlar om att åklagaren inte prioriterat ärendet?!!! ALLA skyller på varandra. Men när det gäller de kritiserade handläggningstiderna för sexualbrott menar polisen att det finns anledning att göra något. Fast det är klart, med såna chefer i sådant viktigt yrke kan, man fatta att det aldrig händer något. Myndigheters hantering av mål eller utredningar gör att offer "hamnar mellan stolarna" far illa. Alltför många offer kommer inte till tals och får aldrig sina behov tillgodosedda. Mitt förtroende för Sveriges myndigheter har sjunkit till absolut noll.HALLLÅ!!! Sverige kommer ni ihåg att Sahlin tvingades att ta en ”time-out” från politiken. Orsaken var att hon missbrukade regeringens kontokort och skattebetalarnas pengar. ”Tobleroneaffären” som i själva verket handlade mer än bara två toblerone.
Hon gick till bankomater flera gånger o hämtade ut sammanlagt 8000 kr. Hon missbrukade medvetet regeringens kontokort till en summa på över 50 000 kr. Hon anlitade en dagmamma svart, hon hade P-böter hos Kronofogden och obetald TV-licens och reste till Mauritius. Den socialdemokratiska framtidshoppet Sahlin var en ideologi!!HALLÅÅÅ???? Klarar hon att hålla fingrarna borta från statens pengar den här gången?

Hm...det räcker inte bara skriva i FB tillhör molekyl RÖD...man måste oxå ta ansvar o leva i salongen...cachai?=)......Allvarligt Javipavi borde kanske byta branch? jajjajajaja=?.....vad tycker du Pillan?.
bakade bullar med Al, gissa om de blev smarriga.. :)...


Rutor
50 g margarin
2 ägg
2 dl strösocker
3 dl vetemjöl
2 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 dl hett vatten

GLASYR:
3 dl florsocker
1 msk kakao
5 msk starkt kallt kaffe
3 msk smält smör
2 tsk vaniljsocker
kokosflingor till garnering


Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, kakao och bakpulver och rör ner detta. Tillsätt matfettet och vätskan. Häll smeten i pannan. Grädda kakan mitt i ugnen ca 12 min 225 grader. Låt den sedan vara kvar i formen och svalna. Rör ihop alla ingredienser till glasyren så att sockret smälter. Bred glasyren över hela kakan och strö på kokosflingorna. Dela kakan i bitar efter smak och förstånd.