En högt uppsatt gammal polischef misstänks för våldtäkt mot en flicka och försök till grova våldtäkter mot flera unga flickor. Polisen fick upp ögonen för honom i en helt annan utredning. Polischefen har under många år varit en stark profil, genom enorma engagemang och insatser för en jämställd poliskår och för rättssystemets inställning till sexbrottsoffer i Sverige. Bland annat i frågor som: ledarskap, etik och moral både privat och i jobbet. Frågor som poppar upp i mig: om våld och könsroller män och maskulinitet. Inte minst inom yrken där vissa former av maskulinitet nästan ses som en förutsättning för yrket så som ex: inom polisen och försvaret. 

Men han gömde sig bakom ett hårt skal av politisk korrekthet och chockade alla genom att visa sig vara ett äckligt gubbsvin. Men nu är misstänkt för våldtäkt och förberedelse till grov våldtäkt mot barn! Jag blir riktigt äcklad, denna polischef utmålade sig som de utsatta kvinnornas beskyddare i trafficking, medan han i själva verket våldtog BARN! Han våldförde sig även på en ung kvinna som han ville skulle kalla honom för "pappa" och klädde ut henne i barnsliga kläder.

Och det kan ju upplevas som lite löjligt, att jämställshet mellan män och kvinnor, som borde vara något självklart och naturligt ofta ses som någon typ av kamp mellan det goda och det onda, inse faktum; det är inte en gemensam kamp utan ett vanligt tvåfrontskrig. Det finns ingen gemensam strävan, inte när så många män som påstår att de arbetar för jämställdhet har en helt annan, egen, dold, agenda. 


Märkligt hur man sedan ser på de i alla dessa rättegångar om vårdnadstvister. Män som är dömda för att ha slagit sina fruar, köpt sex eller våldtagit småflickor får i slutändan ändå oftast del i vårdnaden om sina barn. Vilket är märkligt. Det är ju i slutändan hur som en dålig människa. Människor som slår sina fruar eller vill strypa, kan aldrig vara, tillräckligt bra människor för att fostra barn. ….eller?
Är det svårt att förstå eller? Man ser människan i sina olika roller istället för att inse och utgå i från att en människa ju bara en människa, en samling värderingar och handlnigar. Bedöm efter HANDLINGEN inte vad den säger!



FAKTA:
En politiker åtalad för barnporrbrott!28 filmer och ca 2000 bilder med barnporr hemma.....
En förskolelärare på frälsningsarmén åtalas för pedofili! Han åtalas för grovt sexuellt utnyttjande av fem flickor mellan 2 och fem år!!!!
En chef inom Röda Korset försinglar mångmiljonbelopp..... schizofreni... ???
En nationellt känd polischef, känd för sitt engagemang i jämställdhet och genusfrågor arrresterad för misstänkt sexbrott! Han togs med portföljen full av sexleksaker o glidmedel på väg till en fjortonåring...!!!!

Jag har inte förtroende för polisen och myndigheter, både av egna samt en väns erfarenhet. 
Tanke: Ordningsmakten ska alltid uppträda som ett föredöme och förebild för oss medborgare, detta följs inte alltid. Hur kan det få vara så?
Jag vågar inte säga alla, men tillräckligt många yrkesmän i myndigheter utnyttjar sin maktposition. De agerar inte bra i situationer och behandlar inte med respekt, de gör lite hur de vill.......

Men glöm inte (som de verkar) Åklagare, målsägarbiträde samt polis är ett jobb det är inte en tjänst det gör oss. Tillslut är det ett yrke som alla andra. Hur skulle det se ut om städaren i Sahlgrenska sjukhus inte städade golven och fick betalt? Skulle det accepteras NEJ! Eller hur…
En utredning om våldtäkt låg liggande hos polisen i sex månader?!!! Polisens utredningar utreds inte som de ska, det är helt oacceptabelt! JO medgav 2008 att polisen i Västra Götaland hade för långa utredningstider hos länskriminalen... vi väntar än......=(

I vissa fall menar polisen att de långa utredningstiderna handlar om att åklagaren inte prioriterat ärendet?!!! ALLA skyller på varandra. Men när det gäller de kritiserade handläggningstiderna för sexualbrott menar polisen att det finns anledning att göra något. Fast det är klart, med såna chefer i sådant viktigt yrke kan, man fatta att det aldrig händer något. Myndigheters hantering av mål eller utredningar gör att offer "hamnar mellan stolarna" far illa. Alltför många offer kommer inte till tals och får aldrig sina behov tillgodosedda. Mitt förtroende för Sveriges myndigheter har sjunkit till absolut noll.



HALLLÅ!!! Sverige kommer ni ihåg att Sahlin tvingades att ta en ”time-out” från politiken. Orsaken var att hon missbrukade regeringens kontokort och skattebetalarnas pengar. ”Tobleroneaffären” som i själva verket handlade mer än bara två toblerone.
Hon gick till bankomater flera gånger o hämtade ut sammanlagt 8000 kr. Hon missbrukade medvetet regeringens kontokort till en summa på över 50 000 kr. Hon anlitade en dagmamma svart, hon hade P-böter hos Kronofogden och obetald TV-licens och reste till Mauritius. Den socialdemokratiska framtidshoppet Sahlin var en ideologi!!HALLÅÅÅ???? Klarar hon att hålla fingrarna borta från statens pengar den här gången?

Hm...det räcker inte bara skriva i FB tillhör molekyl RÖD...man måste oxå ta ansvar o leva i salongen...cachai?=)......Allvarligt Javipavi borde kanske byta branch? jajjajajaja=?.....vad tycker du Pillan?.
bakade bullar med Al, gissa om de blev smarriga.. :)...


Rutor
50 g margarin
2 ägg
2 dl strösocker
3 dl vetemjöl
2 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 dl hett vatten

GLASYR:
3 dl florsocker
1 msk kakao
5 msk starkt kallt kaffe
3 msk smält smör
2 tsk vaniljsocker
kokosflingor till garnering


Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, kakao och bakpulver och rör ner detta. Tillsätt matfettet och vätskan. Häll smeten i pannan. Grädda kakan mitt i ugnen ca 12 min 225 grader. Låt den sedan vara kvar i formen och svalna. Rör ihop alla ingredienser till glasyren så att sockret smälter. Bred glasyren över hela kakan och strö på kokosflingorna. Dela kakan i bitar efter smak och förstånd.

Kommentera

Publiceras ej