... Tankarna fladdrar och far....Världen behöver eldsjälar

 

Visst är det vackert med kärlek. Daniel från Ockelbo fick sin Victoria. ... Jag blev tårögd när de sa ja till varandra i Storkyrkan. …. de ser riktigt kära och lyckliga ut……



Mamma lyckades komma bort i 08 staden i tre timmar!... Fy Fabians men nu räcker det, media lyckades nästan tjata sönder bröllopet……… tänk att media kan paja så mycket.


Latinamerika …….Så kan också fotboll vara? Så kan också ett VM vara? En helt fantastisk insats och ytterligare ett bevis på att man kan förändra om man bara vågar ta klivet...


sprained toe, no pointe ? hur lång vila...vad gör jag nu. Det regnar ju i Sverige!resa igen?!!Kan ju inte sjunga mer =(
......måste kunna avlasta stämbandet med dans



En hjälte för mig är en person som gör det den säger, och gör en aktiv handling. Det är även en person som inte nöjer sig med en situation som inte känns bra utan tar tag i den och hittar nya vägar i vardagen och i livet i stort.

 

Kokos för att drömma om vita sandstränder och långa palmer. Nej jag e allergisk.Polka!I sommar är det polka och choklad som gäller!

 

Marabou kakor

5 ägg
4 dl socker
4½ dl mjöl
3 tsk bakpulver
2 msk kakao
2 dl vatten
200g margarin
100g Marabou Daim

Glasyr
3½ dl florsocker
4 msk smör
3 msk starkt kaffe
1 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
100g Marabou dubbeldaim och krossade över

Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjölet med kakaon och bakpulvret och rör ner i smeten. Koka upp vatten och smält smöret tillsammans, rör ner i smeten. Hacka daimchokladen och rör ner i smeten. Smöra en form.Grädda i ugnen ca 25 minuter. Låt svalna.

Glasyr:Hetta upp florsocker, smör, kaffe, vaniljsocker och kakao och rör till en jämn smet. Hacka daimkakorna i mindre bitar. Bred glasyren och strö den hackade daimen över glasyren.




Kommentera

Publiceras ej