Operalektion =) sjunger Habanera framför en tjock lärare ej högklackat ……?!!!!!! Jaha, så har man gått och fått träningsvärk i hela benen. Suck. igår gick ALLT faktiskt förvånansvärt bra. Kändes superbra. …..Hur har ni det då? Allt flyter på eller? Lördags plågade jag mig själv. Jag anser då att jag blev tvingad. ............

 

Nog om detta. Nu ska jag sova, en jobbvecka... till helg…o maskerad fest….=) Att stå där, vara din egna chef och veta att du kan. Ah Javi kan jajajajja

 

Miguel Caló 28 oktober 1907 - 24 maj 1972 var sångare fantastico en av de sångare jag fick lyssna på när jag var liten.Lyssna o lär =). Var även orkesterledare inom rioplatensk tangomusik, tillika en känd bandoneonist, som verkade under tangons sena guldålder. Caló är känd för att han, ofta lät låtarna avslutas med en accentuerad synkop för hela ensemblen följd av två brutna pianoackord.

 

Istället för aggression och vreda väljer jag att tro, jag väljer min tro till jesus kristus.Vad är en paradox? En paradox är en oöverenstämmelse mellan vad en teori utsäger och vad sunda förnuftet förväntar.

Många som inte har tålamåden och inte kan vänta ut en situation, hamnar tillslut i ett ställe där tålamådet verkligen prövas. Att vara där i sig som människa är en ständigt väntan, för den som har den personlighetsdragen....... Många människor ger efter, impulstyrda vreden. De handlar om att gå ingen och inte bara bära med sig, vreden ilskan frustationen och sorgen....utan hantera den.

För motsatsen till den otyglade vreden är fruktansvärd.

Att våga lyssna på det som talar, ditt inre det du vill. Att vänta in det som talar, att våga lyssna. Samtalet, det lågmälda och långsamma, är verktydet. Då kan äntligen något annat träda fram bakom ilskan vreden den bär bakom...... Det är inte många som vill se, sig själva. Se sitt verkliga jag, speciellt om det inte är bra personer. Acceptera sin egna spegelbild. …hm…därför e det viktigt att sträva efter att vara en bra människa….eller hur?

 

 

Polisbilar med blåljus som jag ser, o jag ryser och känner obehag varje gång de åker förbi mig. Ja vet inte, känner mer för dem, idag än förut. Kommer aldrig bli samma sak igen

Poliser…..personer jag beundrar av en eller annan anledning, de är skarpa i både tanke och ord. beundrar jag den svenska polisen. De tjänar ofta mindre än butiksbiträden, de handskas dagligen med de värsta elementen i samhället, de får ta emot så mycket skit under en helg som en normalt fungerande människa behöver utstå under en livstid. Samtidigt är det poliserna som får ta hand om de enorma problemen där UTE. ….tänk på det……..ni finns i mina tankar.

 

Vackra Mie grazie för dina fina ord, japp bakar de jag lägger ut. Bra att jag tränar annars skulle jag rulla jajajjajaja. Hoppas vi ses nåndag, ta hand om dig.

 



Spöken Laban

4 1/2 dl strösocker
1/2 dl florsocker
1 äggvita
1 1/2 msk gelatinpulver
1 1/2 dl kokande vatten
smörgåsrån
300 g vit choklad att droppa i
mörk choklad till dekoration

 

Blanda strösocker, florsocker och äggvita. Rör ut gelatinpulver i kokande vatten. Blanda gelatinröran i äggsmeten. Vispa i 30 minuter.Stansa ut rundlar ur smörgåsrånet med ett glas. Spritsa eller klicka ut toppar av smeten på dem. Ställ att stelna i kylen en stund.Doppa sedan topparna i den vita chokladen. Ställ att stelna och dekorera sedan spökena med den smälta mörka chokladen