Löparskorna på och sen bar det iväg, det var åter en stekhet dag och utmaningen låg i att springa när det just var väldigt hett. Jag kände ett behov av att straffa min kropp.Varför landa när jag kan flyga fritt . Jag var hos mamá som undrade om jag fått damp. Kanske var det bara röken från grillen y las churascas, eller grannens
(=()cigaretter. Kanske var det bara jag som hade tråkigt. Ibland kan man bara flyga helt enkelt. Skriver med versaler för adrenalinruschen har knappt gått över än. Det var helt sjukt.


Det känns i hela kroppen nu att hösten är på väg. Min skugga hänger nog mörk över vissa människor och jag tycker det är bra, en del människor ska tycka att det är obehagligt att inte veta vad jag är och vad jag gör. Vissa människor hade den rätten en gång att veta det, men den missbrukades så den rätten har dom inte idag.........Idag  såg jag en del av min gammla skugga när jag sprang mellan jobb, det kom ett lyckorus över mig då. Ruset över den liv jag hade. Jag kände ett rus över dens feghet och styrka. Sist men inte minst kände jag ett upprymt rus över att min skugga där på vägen, såg så fruktansvärt stark, pigg och allert ut. Och önskade den lycka till med allt.


SIA Glass till frukost Hamilton? Helt ok om den innehåller…Knäckola.Bananer e goa att grilla.
När nu solen äntligen är framme så gäller det att passa på att njuta av det man har.


Marshmallows och chokladmousse o bananas

Chokladmousse
100 g mjölkchoklad
3 dl vispgrädde

6 bananer
1 dl minimarshmallows
1 dl chokladsås

Chokladmousse: Smält chokladen i hälften av grädden i en kastrull på låg värme. Rör om. Ta den från spisen när chokladen har smält. Rör ner resten av grädden. Låt moussen stå i kylskåp tills den är riktigt kall. Vispa den luftig med elvisp.Dela bananerna på längden med skalet på. Grilla bananerna någon minut. Vänd bananerna och lägg på marshmallowsen. Fortsätt att grilla dem på indirekt grillning med locket på tills marshmallowsen smält.Servera dem med chokladmousse, chokladsås o glass.

Men alltså, jag var tvungen att internethandla och slog till. Nu är jag helt paranoid. Gick in och kollade mitt konto efter försvunna miljonbelopp minuten efter. Självklart stängde jag ner internetfönstret helt och öppnade ett nytt till banken, för säkerhets skull. Det konstiga är att jag är otroligt pigg nu. Jag blir alltid så pigg av att springa på kvällen. Om jag springer på dagen blir jag helt däckad och måste sova minst en och en halv timme. Buhu för OS har stirrat som en galning.

Javi o Nene


Fasen CHOKLAD OBOY e farligt=?
Jag tror att varm choklad är något av de få saker som jag faktiskt tyckt om i hela mitt liv, det vet alla som läser bloggen. Det är på något sätt en del av min barndom. Varm, mjukt och doftar gott....jajajajaj JAVI. Nu sitter jag här och är mitt i livet. Jag har nog äntligen blivit vuxen? HAR JAG DET?=? känner längtan och vemod. Det är helt enkelt rätt ok, jag har något som tröstar och värmer.chocolate

Flera nätter i rad har jag pratat med rösten. Det har varit så fantastiskt, precis så som i en dröm. Jag har hört den. Det har varit något speciellt, bara det, att jag fått höra den.
I en hel natt satt vi och pratade, i en annan sågs vi av en slump i en främmande stad.

Det är på riktigt....en röst i natten

När jag beundrar människor.

är det inte för att du e den coolaste starkaste, smartaste, vackraste eller roligaste, person, eller vän. Inte heller att du har den schysstaste klädstilen, alla kontakter, inte för att du säger rätt saker i rätta situationer.Tvärtom människa….!!?????
Jag står där full av beundran för att du är dig själv.Var människa, gör tusen fel, det är helt ok. .. Charmig när du skrattar på fel ställen, söt när du talar för tyst så att ingen hör dig och du får säga det igen, ledsen för att ingen har sagt något, eller sagt något som sårar dig, spyr när du druckit för mycket, eller klarat vara nykter i 140 dagar, ........svär för att du inte sätter just det steget eller jävla glad för att du ÄNTLIGEN klarade det du ville .Det beundrar jag idag……..var människa….var dig SJÄLV.

 

"Tack för alla fina kommentarer - det värmer i hjärtat". Det har varit många reaktioner . Boken finns att beställa heter Javiera ”Clownen gråter” http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9186859382

 

Till alla fina brev , jag försöker besvara på dem alla. Här finns nummer ni kan ringa. Nationell stödtelefon 020-50 50 50 för våldsutsatta kvinnor. www.kvinnofridslinjen.se