Vad hände? 
Svetten bröt fram och jag kände mig extremt olustig.
kände mig så totalt främmande bland alla människor, som en utomjording.
Känslan av att absolut inte passa in är ganska jobbig idag…

Enkelt men SÅ GÖTTTTT Kokostoppar

50 g smör 
2 medelstora ägg
1 dl strösocker
200 g kokosflingor

 

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret. Rör ihop ägg och socker i en skål. Kokosflingor, smör och rör ihop till en smet. Låt stå i 10 min. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar och forma till 15 stora toppar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 min för stora toppar. Låt kakorna kallna. Doppa sedan den övre eller nedre delen av kakan i smält choklad. Ställ dem att stelna på bakplåtspapper




Baka liten kaka...De första plåtarna med chokladcookies är nu bakade och väntar på en fin liten mun. Det sprider sig en härlig doft i hela hemmet från att den första plåten gräddas i ugnen. Spröda och nygräddade chokladcookies med ett glas varm te, himmelskt gott... Men även en cookie med blåmögelost på och mamás marmelad ovanpå, det är gott det. Gammalt mönster som jag blev helt förälskad i redan som liten från papá.Vackra färger i harmoni och skulle passa hos mig i framtiden...el mar, tycker så mycke om då man restaurerar med nya medel med behåller den gamla charmen..... min nya mission fiske. Finns det fisk i sjön Hamilton?

I helgen är det program men mysssss som gäller. Javi ska träna fiska om det nu finns fisk nånstans?
Fiske mitt i natten med Hamilton =)Vackra och små ljuskällor i mörker gör det lite extra mystiskt och stämningsfullt, speciellt i mörkret. Man behöver inte många och exklusiva ljuskällor för att leva farligt =0!, ljuslyktor i hamnen som ger ett mjuk och behagligt sken. Sommarkyla med inslag av regn och åska, ett vackert par i hamnen på jakt... kul med något annorlunda.


SÅJÄVLA GOA!!!!=) American cookies


3 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk bikarbonat
200 g rumsvarmt smör
4 1/2 dl farinsocker
3/4 dl socker
2 msk kakao
2 ägg
6 1/2 dl havregryn
100 g grovt hackad vit choklad
100 g hackad (Marabou=)!!) choklad

Blanda mjöl, salt och bikarbonat i en skål. Rör samman smör, socker och farinsocker i en annan skål. Vispa upp äggen lätt och blanda i smör och sockerblandningen.Rör ner mjölblandningen tillsammans med kakaon i smeten. Blanda till sist i havregryn och chokladbitarna.  Rulla smeten till stora bollar och platta ut på plåt med bakplåtspapper. Kakorna flyter ut en del så tänk på att ha ordentligt med mellanrum mellan dem. Grädda i 10 minuter i 220 grader.MMMMMMMmmmmmmSSSSSSSSssss