Jag kan älska måndagar. ......speciellt då jag haft en pissig söndag. Då brukar jag tänka ”På måndag så…” för då är det en ny dag, en ny vecka och jag kan få en ny start.
Tankar som poppar upp: Att kämpa för det man tror på. För mig är det styrka.Inte att passivt svälja att andra behandlar en som skit. Passiv, det kan vem som helst vara, y punto! Det betyder inte att det är något fel med det, men det är inte heller en positiv egenskap. Vi kan dessutom över huvud taget inte veta hur en person som inte reagerar känner sig. Han kanske mår skitdåligt egentligen, men han bara inte vill visa det....tankar....som sagt...

Hur drömmer ni? Har ni några återkommande härliga drömmar som man bara kan önska att man får drömma när man somnat?Jag älskar de drömmarna. När jag drömmer så mår jag riktigt bra. Jag hade ordentligt flyt med skrivandet igår=)!!!!! Allt det här gjorde att jag kunde få en riktigt härlig drömsömn och flyga i väg till olika destinationer. Varje Fotbolls EM eller VM så brukar jag drömma att det latin lag (som jag hejar på pga min papá som har hjärntvättat mig med fotboll sen jag var ....i mamás mage) , bönar och ber att jag ska vara med och spela. De kan tänka sig göra ett undantag och ha med en tjej=) OJ OJ ajjajajajajaj vilka drömmar.

Javi om mål: nå mina mål är att inte titta i backen på vägen dit utan ha fokus på målet. Vad menar jag med det?.......andvänd hjärnan.


Amerikanska pannkakor

2 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 msk socker
2 ½ dl mjölk
2 msk smält smör + smör till stekning
1 ägg

Blanda alla torra ingredienser. Smält smöret och blanda det med ägg och mjölk i en annan skål. Blanda inte för mycket, bara precis så att allt blandas. Stek ca 10 cm stora pannkakor med smör i stekpanna.Tillbehör: Hallon, blåbär och sirap.

Stressad? Nej...... Mais No
men idag kom jag på det..Hm.... kan det vara så att människan, egentligen inte är stressad men att det har blivit en liten tradition att man inbillar sig att man är stressad?

...Bara en liten bit :) ELLER HUR :)..Nej, jag gick inte på den tanken. Visst, jag hade kunnat fixat att ta en bit, men jag lovar dig att min hjärna SA NOP!

Idag fick jag ett grymt tempo på min löprundan som jag sprang ute, men fattar inte stegräknaren =? Hamilton SOS? Körde på snabbt trots värmen och svettades grymt mycket. Långa dagar med tidiga morgnar som nu känner jag att jag måste underhålla mig när jag kommer hem så att jag inte somnar. Blir så jobbigt att sova på natten då. ...varför e det så=?...Idag har underhållningen bestått av bland annat bakning och skriva texter.


FLAN alá Gracilká (Leche asada)

½ l mjölk eller vispgrädde
4 ägg
120 g socker

Sjud mjölken.Vispa samman socker och ägg. Vispa ner mjölken eller grädden. Bränn ca 4 msk socker och lite vatten till karamell i en stekpanna. Koka på hög värme tills sockret är gulbrunt.Lägg citronskal i formen. Häll karamellen i formen vrid snabbt  så kanterna täcks av karamell. Fyll formen. Grädda ca 45 min i 200 grader.Låt vila i kylen.

Jag är hemma igen. Jag har massor att berätta. Men jag tar det i min takt och skriver när jag måste, vill eller när det känns safe, helt enkelt.

Jag fick ett mejl… …ett riktigt mejl, med en livs levande avsändare! Ett märkligt mejl…En avsändare jag inte kunde sätta i något sammanhang, men vars ord inte gick att avfärda som skräp, för det var riktigt.Jag vet att det låter skumt.
Jag blev både ledsen.Jag kände mig lycklig och ledsen på samma gång........
Jag fick inget svar..=?........ Nu vet jag inte. Så snälla svara på frågorna…dagar har gått=?....... Har det hänt något… De senaste dagarna? ......jag känner inte dig men hoppas allt är ok.

Kvinnofridslinjen
Nationell stödtelefon 020-50 50 50 för våldsutsatta kvinnor.

Man ska tydligen älska choklad? det är visst en naturlag....jag är besatt!!!!!!det vet ju alla. Banan i bakverk gör det mycket godare. Jag gjorde en banan-kladdkaka och det gick så snabbt. En klick glass hade inte heller varit helt fel...till den =) passar till Midsommarafton.


75 g smör, smält
1,5 dl socker
0,75 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
2 msk kakao
1 banan, mosad

Skjuts in i ugnen i ca 30 min och sedan in i kylen för att svalna. Servera med jordgubbar och pudra över lite florsocker.

... Marabou är sjuuuuuuuuuuuukt god Helnöt Jösses så god den var! VARFÖR finns den=? ja som har allergi, kommer alltid ligga högst för mig! Helt jävla otroligt god!