Ingen kan dö om den aldrig levat, det förstår vi alla, men skulle vi kunna leva om livet pågick för evigt? Leva för mer än slagen från hjärtat. Hm…javi hur mår du nu….=?

Kanske är döden livets mening? Om livet är meningen med döden. Vad är meningen med livet? Det måste vara en av historiens mest ställda frågor. En fråga till utan svar. Men visst finns det väl en mening.

Vad är meningen med döden? Hur ofta ställs den frågan? Förmodligen varje gång en människa går bort. Visst är det väl meningen att vi ska dö,nångong. Varför utsätts vi annars för något så grymt.Leva och känna att det är meningsfullt att finnas till…..Ja JAG lever!

Är det inte så att döden ger livet ett förtrollat skimmer. Gör det vackert, som snöflingor, soluppgångar. När livet känns tomt kryper vi närmare döden. Den rastlöse söker riskfyllda äventyr, på havets botten,hoppar fallskärm och i bergets topp. På gränsen mellan att finnas till att dö, målar sig livet i klarare färger.....jaaaaaaaaaaaAAAAA vi ser klart. Ett kilo mindre, ett piller mer, en millimeter djupare skärsår. …..oj!!!!!Skadar du dig själv för att du vill dö, eller för du vill lära dig att leva.

 

Tufft, det blir med studsbollarna i huvudet….God natt.

 

Hasselnötskakor

 

100 g hasselnötter
1 dl socker
1 tsk potatismjöl
1 ägg

Eventuellt några extra hasselnötter till garnering.

Mal nötterna i en mandelkvarn. Vispa upp ägget lätt och blanda med övriga ingredienser och de malda nötterna. Klicka ut på smeten på en bakplåt med bakplåtspapper och tryck ner en hel hasselnöt i mitten av varje kaka. Grädda i 200 grader i ungefär 8 minuter.

 

 

Kommentera

Publiceras ej