Duracell kaninen har vaknat, när jag vaknar tidigt flyger jag upp ur sängen, gör hundra saker samtidigt,sedan bara dör jag och kan gärna sova en stund till haha…..men ja kan inte för jag ska alltid iväg.Så……Jag fortsätter tro på mirakel… livet… drömmar det goda… Vad är nyckeln till lycka? Är det pengar, mat, sex eller kanske kärlek? VAD ÄR DU TACKSAM FÖR? Var tacksam för den du är, det du har och där du är.Om du tänker tacksamma tankar om allt så kan jag lova att ditt liv kommer bli mycket bätte och du kommer känna dig mycket lyckligare. Om du inte tycker att du har något att vara tacksam för så bör du tänka om.Vi har stor nytta av våra känslor när vi har lärt oss att acceptera dem.Om vi å andra sidan ignorerar eller förnekar dem,kan de förlama oss och till och med besegra oss.Att erkänna känslor, acceptera dem som viktiga sidor av vår personlighet, vare sig det är kärlek,fruktan,avundsjuka.Då kan vi hindra dem från att växa och bli ännu större.Våra känslor blir allt intensivare ju längre vi förnekar dem.Vi ska faktiskt vara tacksamma för alla våra känslor.De fungerar som vägvisare på livets stig. 

 

Att visa direkt tacksamhet? det kan du göra genom att i stunden stanna upp tacka en person, som just gjort något bra. Den kan också riktas till något i naturen, till dig själv eller till vad som helst som du uppmärksammar som positivt i din vardag.

 

Completos Chilenos

 

8 korvar, 8 extra stora korvbröd, 1 lök, 3 mossade guacamole, 1 burk krossade tomater till ”salsa de tomate”, 1/2 kål huvud ”till chucru”, majonäs hemgjord

bostongurka, ketchup, senap, Olja, salt och peppar

 

Finhacka lök fräs sätt till tomater, gör salsa en salsa. Strimla kålen, fräs den koka lätt, med olja, vinäger, salt, svartpeppar, låt den bli kall. Gör detta var och en för sig.Mosa avocado, blanda i lite olja, salt och peppar.Koka korv, värm ev bröd.Lägg upp allt i olika skålar, ställ fram ketchup, senap, majonäs, bostongurka eller annan inlagd favorit. Enklast är att lägga det finhackade i botten av brödet, sedan korv och sist sås.

 

 

 

 

Kommentera

Publiceras ej