hittarecept.se
 
 
Pressa vitlök i olivolja. Skär bröd i lagom tjocka skivor och doppad dem i vitlöksoljan. Stek på hög värme och lägg på galler att torka en stund. En burk soltorkade tomater och hacka. Blanda med en mozzarellaost och lite riven parmesan. Salta, peppra och släng upp röran på mackorna precis innan servering. Krydda gärna med lite färska kryddor eller Bruschetta krydda. Så vad är en Bruchettakryddmix =? här kommer den som du kan blanda själv hemma.Ääääääät =)
 
1 msk färsk, hackad basilika salt, svartpeppar
2 skivor italienskt lantbröd olivolja att steka i
2 msk Bruschetta krydda (är peperoncino spanskpeppar, oregano, vitlök, salt, svartpeppar)
2 msk vatten
2 msk olivolja
3 kvisttomater
 
Rör ut kryddmixen i vatten, låt det svälla några minuter. Rör ner en god olivolja. Hacka tomaterna och basilikan, krydda med salt och svartpeppar. Ringla ner lite olivolja, rör om. Stek brödskivorna i olivolja, vänd när de har fått fin färg. Lägg ett skriva bröd på ett fat, bred på kryddmixen, toppa med tomater och garnera med några blad färsk basilika. Vill du inte använda dig av kryddmixen behöver du även ha lite vitlök på brödet samt krydda tomatblandning med mer basilika, salt och peppar
 
Till alla har INTE facebook skriv gärna till twitter @javieramusic
 
 
 
 
hittarecept.se
Salt, basilika, kvisttomater, lantbröd, olivolja, svartpeppar, vitlöksklyfta,