Lätt olycka!! Där ljög jag bra! Jag slog mig som fan i huvudet! När jag skulle in i sångbåset i studion idag. Jag drämde i dörr kanten, så HÅRT, det sjuka var att det gjorde SÅ ont. Vad hände?Jag hann jag tänka: inte huvudet, vad som helst men inte huvudet=?

Men jag bara forsatte sjunga. Började spela in Memory som inget hade hänt sjukt…helt jävla sjukt. Raggsockar är mysigt men dödsfälla på parkettgolv. ……visste ni det?=?NU VET NI DET!!!!

 

 

Hur är det med Aladdin egentligen? Eller Paradis för den delen. Finns de i var mans hem nu i juletid? Hos mig har den sällan köpts, bara emottagits som gåva när jag sjöngt. En gång, när jag var runt nio fick jag min första efter jag sjöngt i Lucia tåg, EN hel Aladdin ask. Min första ambition var att ge den till papá, han älskade den mörka snäckorna och körsbärslikören. Jag tyckte de smakade hemskt och beskt.

 

Vilken föredrar du, Aladdin eller Paradisasken? Inget av dem=/ ?

Jag är oftast militant när det gäller att hålla på jultraditionerna, men den här sortens äckliga dyngchoklad kan vi väl sluta upp med?.....

Eller …..den där feta vita jäkeln som ligger i mitten i Paradis…..Aladdin asken är banne mig den godaste av dom alla….

Men hörni, är den det? eller e det själva känslan av JESU födelse, som sätter igång smaken. Men en sak som gör Paradis till MIN favvo, de har uteslutat körsbärslikören (skiten!) och ersatt den med underbar tryffel istället.

Men hörni blir det verkligen, mycket mera julstämning med Aladdin? Lite mörkt och mysigt. För min fråga är dem, så goa igentligen=? Jag ÄLSKAR choklad men ALADDIN asken e ju rätt äcklig egentligen….

Aladdin äger inte Paradis. Finns inga flygande mattor i paradiset.

Men ändå.Två dejter på mindre än en vecka, borde nästan kategoriseras som speeddating det här=) Den första lämnar vi onämnd så länge…………=0……den andra !!!!!!!?????trevligt trevligt att lära känna nytt folk. Ikea e rätt roligt o man kan,baka på Ikeas choklad har ja fått lära mig jajajaajja.

 

Människor har lätt att glömma bort Jesu. I år har jag sett ljuset igen, jag tackar Jesu för allt du gett mig. Du har visat mig att ”gud ser, hör allt vi säger och gör”. När man tvivlar, bör man lämna allt i guds händer, han visar oss vägen. Det finns något som kallas rättvissa, när vi minst anar det. Du ger mig styrkan att andas igen.

Julen firas med släktmiddagar, tomtenissar och paket och kreditkort. Den är årets viktigaste familjehelg.

Men  glöm inte, Jul firas  till minne av Jesu födelse. Jesu födelse är en stor händelse för hela mänskligheten. Jesus kom till världen för att frälsa människor och hans födelse var förutsagd. Jesus bevisade med sitt liv, sina mäktiga gärningar, sin död och uppståndelse att han var Guds Son. Grazie dio.

 

Amerikanska Woopie pies

 

  • 3,5dl mjöl
  • 1,5dl kakao
  • 1,5tsk bakpulver
  • 1/2tsk salt
  • 4msk rumstemp. smör
  • 4msk olja
  • 2dl socker
  • 1ägg
  • 1msk vaniljsocker
  • 1dl mjölk

 

Blanda ihop alla torra ingredienser först i en egen bunke. Blanda i sockret, vaniljsockret, saltet, kakaon, bakpulvret och ca hälften av mjölet. När dessa ingredienser har blandats ordentligt ska du blanda ner de övriga ingredienserna. När detta sker så använd gärna en bakmaskin och låt detta blandas ordentligt medan du försiktigt blandar i de övriga ingredienserna. Börja med att blanda ner smöret i de torra ingredienserna, låt detta blandas ordentligt innan du blandar i nästa ingrediens. Blanda sedan i ägget, oljan och varva sedan med de återstående mjölet och mjölken. Grädda sedan i ugnen på 175 grader i ca 10minuter på bakplåtspapper.