Mina älsklingar ska förpackas fint och varligt för en lång vintersömn och den höst delen av skosamlingen skulle få lov att plockas fram. …… den e stor! Sa mamá. Jag trodde henne inte mais NO. Hon vet vad hon säger , herregud jag har massa skor.
Från början hade jag tänkt drista mig till att rensa ut lite, men det där blev inte lyckosamt. Ett par svarta stövlar, kängor, pumps, o små (som jag hatar) ballerinor har fått sin begravning, i övrigt är samlingen intakt.

Sip, ni som inte har genomskådat detta jag är sko beroende. Io amo le scarpe till den grad att de LE SCARPE ropar efter mig i affärer och vill följa med hem. Jag älskar skor och anser definitivt att en kvinna ALDRIG kan få för många par skor. Jag har ca150 st . Mitt mest omfattande skoköp blir under mina Italo resor. Och ja, skor tar ju plats så det blev även två extra resväskor.

Ha så mucho i huvudet så orkar snart inte tänka mer...Hur ska jag hinna me, umgås me andra, städa, jobba över och ha tid me la resa i la familj ? Hur fan hinner folk med ?????!
Vill gå ner i tid för att hinna me att umgås med Lea o Al!!!!=/ Då försöker man med helgerna=? men då är de oxå, städandet och vännerna jag ska hinna med, plus att jag ska showa till det=?..............sluta grubbla, stressar hela tiden för att hinna med allt och att de är stressigt.Allt de här med pengar o livet , visst fan går det ihop. Har börjat träna, de e kul. När fan ska jag hinna de nya materialet då ? Jag måste måste börja !!
Jävla pengarna, allt kostar pengar. …….TRO MIG VI BEHÖVER OCKSÅ PENGAR jajjajajajaja.De e därför de tjuvar min sminkväska.

Allt kostar pengar….en artist lägger ut…..en massssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Allt för konsten, jajajjajaj.
Vad gör man ? suck, vet inte om jag orkar denna hösten men jag måste för våran skull !
 


Hell yes! :) . Absolut! Brudar åter igen man kan lära sig, att gå i högklackat=). Jag dansar runt showar o sjunger  i 15 cm …gå är enkelt ……Har inte ägt ett par skönare danskor. När ja började använda dem fick ja träningsvärk. Vilket jag inte brukar få. Nu har ja haft dem ett tag så får inte träningsvärk längre, men det känns i rumpa, lår och vader om ja har haft dem en lång kväll på jobb. Så dansar du mycket, så är dem absolut värda pengarna.SUPADANCE=)

 

Vill klargöra en sak, först blir misstänkt… Bara det är svårt, i detta land. Sverige har bra, hårda lagar. Man kan inte bli misstänkt utan bevis.

En åklagare är skyldig att väcka åtal och gå vidare med ärendet till domstol om det finns tillräckliga bevis för att den misstänkte har begått brott. Om det inte finns tillräckliga bevis kan inte åtal väckas. Det kan till exempel bero på att den som är misstänkt förnekar och att det inte finns något vittne eller annan bevisning som binder den misstänkte till brottet. Alltså väcks åtal, finns det klara bevis som binder brottet till den misstänkte.


Så åter igen: Det finns klara skäl NÄR ett åtal väcks.

En annan sak när domen kommer, då är man inte längre misstänkt. Då är man skyldig alltså dömd.

Man kan överklaga, men du är dömd.


För alla offer, som har gått igenom vad jag gått igenom. Som behöver stöd och värme, en chokladkaka för själen....... 


Mariannekolor chokladkaka


100g smält margarin
2 ägg
2 dl socker
2 1/2 dl mjöl
3 msk kakao
1 tsk bakpulver
3 droppar pepparmynta
16 st krossade Mariannekolor


Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Vispa ägg och socker poröst. Vispa ner smöret och rör om. Krossa kolorna och häll ner i smeten. Häll i kakaon, mjölet, bakpulvret och pepparmyntan och rör om. Häll ner i en smord form. Grädda chokladkakan i 20 minuter för en härligt kladdig konsistens. Låt svalna! Garnera med florsocker