När vi hittar tillbaka till vår inre röst, till vår inre sanning och när vi börjar leva efter vår inre sanning då börjar vi må bra. Ja följer MIN inre sanning. Det är när vi gör motstånd till livet som det blir svårt att följa flödet. Det finns folk som gör motstånd som tar din energi. Då börjar man fatta, att många som funnits omkring oss också tagit energi av oss…

Se till att hitta ditt syfte med livet, o då menar ja inte yrke ja menar dig som människa. Dra fram dina inre och fullborda ditt liv efter din inre sanning i takt med din mognad.


Att träffa dem, fan ja e lycklig o ja fatta att du INTE e det. Men ja e det … De måste vara jobbigt att fatta att man står i samma ställe o stampar, men de är ditt val. För att hitta Lycka är man först sann mot dig själv och när du är sann mot dig själv, då börjar du inse att du kan vara lycklig för det lila. Då ser man fasen livet som en spännande resa, där du hela tiden lär dig av livets upp och nedgångar. Ta ansvar för ditt liv.

Det förflutna och framtiden existerar samtidigt som ett ögonblick … eller stund ja har fattat det mer än förut. Hur i helvete har ja låtit allt de där hända mig=?. …… Detta är svårt för hjärnan att förstå men ”el momento” är ett faktum.

Om vi förstår detta eller ej, behöver vi alltid se till att leva i ögonblicket. Just den stunden. Jag orkar inte STOP, lägg ner. Fíxa ditt jädra liv. Ja trött på att du fortfarande försöker paja mitt nya. Ja sa till dig att ja INTE vill inte ha dig mitt.

Att leva i ögonblicket är att vara levande. Man struntar inte i framtiden eller att rycka på axlarna åt tidigare erfarenheter……………..


Men det handlar fan, istället om att skapa en bättre framtid nu…. NU O HÄR!


HÄR O NU, inte sen. Vad menas med "just nu"? Just nu betyder "just nu". Just nu hjälper dig att finna dig nu. När allt kommer omkring är här och nu det enda du har. Du har bara ögonblicket. Imorgon, när imorgon kommer är det alltid NU. Det är därför som nuet är evigt…

Vi går omkring grämer oss över det förflutna eller så väntar vi på att något speciellt eller bättre skall hända i framtiden. …. Fattar du vad ja var trött på? Vi glömmer bort att leva i ögonblicket. HÄR O NU det är fan de ända du har.


Att göra resan jag fått göra att träffa just de människorna, fan att se dem, ja såg honom i dem. Jag lärde känna honom i dem……………. Men de lärde mig mycke, de hjälpte mig tillslut. Momenten är lika viktig som målet….. dit vi vill. Hur vi beter oss som människor just nu e saken i sig. Y PUNTO. Viejo te entiendo. ( Och du min vän har ingenting med min familj att göra, detta är personligt. Så lägg dig inte i, du bär inte mitt eller min syrras efternamn)


Älska ”el momento" du befinner dig i just nu. No veas solo el destino… Nene so levde de…… Klandrar du honom nu? …….No. Saludos te manda Pesutich, ayer tuve una borrachera loca con los doz ajajajajjaja. En natt att komma ihåg, att dela musik och vin med människor som verkligen kan saker och är intelligenta. Inget mer än överläkare i sjukhus o spesialist psykiatri och kirurgi medicin. Vi lyssnade på klassik musik som Bolero de Ravel Brahms, Mozart, Vivaldi, Verdi, Jazz, Cameron, Javiera. Ja Nene, du fattar de var som han satt i rummet med oss. Ajajajajjajaj herregud, man kunde verkligen se hur de satt o skämta me varandra……..helt sjukt.


Se inte bara målet. Glöm gårdagen, ya paso. Sluta oroa dig för, efter morron. Lev NU ! glöm inte nu.


Tiden existerar i varje ögonblick, du projicerar ditt sinne utifrån det förflutna och framtiden, men du kan inte leva i något annat ögonblick än det här. AHORA Y NUNCA. Genom att leva här och nu kan du skapa den framtid du vill ha.


FUCK "Carpe diem", fånga dagen "Carpe punctum", fånga ögonblicket, den kommer inte tillbaka.

Vart du än är nu, går är du där nu.
Vi förlorar kontakten med oss själva och med alla våra möjligheter, instängda i en cocon av en ideé av att vi automatik kommit  dit vi faktiskt är. Men e du inte nöjd ändra det då=?...............Nuet är det enda du har, ändå glömmer vi bort att du är här nu. Vi glömmer ofta bort att du är här dit du redan kommit, vi går vilse.


Ta  bort det förflutna, framtiden kommer så småningom. Ja koncentrerar mig mer på nuet o det du just skapar får du en klarhet, enkelhet, inre frid och harmoni. Nuet kan förändra ditt liv för alltid, alla din problem gäller framtiden eller det förflutna. Närvaro i nuet befriar dig från ånger, oro, nervositet, förvirring, besvikelse, rädsla. Närvaro i nuet lyser upp ditt sinne och befriar dig från bekymmer. Detta innebär ett nytt sätt att leva.


Så sorry ja har inte tid att svara längre hålla folk i handen, ja e trött på det. Känner du dig träffad ditt problem. Läs inte min blogg mer då… Det e enkelt de med. Du måste klippa band , helt till det gamla kan inte hålla på att vela fram o tillbaka. Sätt ner foten o säg nej....me lo dijo Pesutich i Perez.

Det är nu! Det är allt som du någonsin äger. Så sluta med att vara så upprörd över att livet är som det är.


............................VAD GLAD AV DET DU HAR

................åt nuet

även om en del av det inte är riktigt vad du vill att det ska vara.

 

 


Rabbit Hole
slår ut allt, såg den nu, gud vad jag grät, den sträcker sig över alla andra helt klart bästa filmen under 2010 hoppas verkligen att den får den uppmärksamhet som den förtjänar. Men den försvinner bland de STORA filmerna. Trots att den är bättre än alla andra.
Nicole Kidman e som vanligt så bra men helvete Aaron Eckhart, som aldrig får cred som han förtjänar. I Rabbit Hole är han verkligen fantastisk. Han gör rollen som den förstörda pappan på ett väldigt övertygande och gripande sätt. Har förlorat sin fyraåriga son och filmen handlar om hur de hanterar sorgen. Rabbit Hole knockar mig totalt, filmen jobbar med små och enkla medel och låter skådespelarna briljera. Främst sevärd för Eckhart


The Dark Knight Rises
hett efterlängtade uppföljaren till Christopher Nolans mästerverk The Dark Knight från 2008, enligt L.A. Times. Nolan passade även på att ta död på ryktet om att The Riddler skulle vara filmens "skurk". Varken Mr. Freeze eller the Penguin kommer att finnas med i filmen. Vem det istället blir återstår att se. Filmen börjar spelas in i April nästa år. Många av skådespelarna från de första två filmerna kommer att återvända. Filmen kommer att vara den avslutande delen i Nolans Batmantrilogi.mmMMMMMmmmm PINNAR


100 - 150 g västerbottenost (eller annan stark ost), 125 g smör, 3 dl vetemjöl, 1 msk vatten, 1 ägg, sesamfrön


Blanda ihop smör och mjöl. Riv osten och tillsätt vattnet. Gör till en boll och förvara i kyl i ca 20 - 30 min.Forma till 1o stänger och pensla dessa med det uppvispade ägget. Rulla sedan i sesamfrön. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Ugn 225 grader i 10 - 15 min - klara när de fått en gyllenbrun färg.

KAN INTE SOVA KAKA jajajajajaj


2 st ägg
3 dl socker
1 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
0,5 krm salt
1,5 dl vetemjöl
1 dl smält smör


Blanda ihop alla ingredienser. Smöra och bröa en form. 175 grader i 20 min. Som dekoration tog jag lite runda godisar och chokladsås. ..................Lek hur ni vill ....=)....Vill man spexa till kakan lite kan man, servera kakan med daim eller vaniljgrädde. Blir mycke godare DÅ! Vispa upp grädden och rör ner den hackade chokladen.............MARABOUUUUUUU ....=)