Idag trotsar jag Jantelagen. Jag är verkligen stolt över mig själv! Jag är bra!JAG MÅR BRA=)

Kanonväder, varmt som attans, man är ju liksom inte så van. Jag badade för första gången i år i havet, och då krävs det att det ska vara outhärdlig varmt……Sluta vara så fega.

Jag är inne i en period av kreativitet. Det innebär att jag helt enkelt måste få utlopp för all energi som byggs upp inombords. Därmed har jag tagit mig an en ny hobby. Det är något jag funderat över ett bra tag tillbaka men nu äntligen fick jag fram allt ja ville få ur mig …..= min tå e blå….. Så nu mina vänner, nu täljer jag, mig själv=? Det är ett hårt arbete och jag har redan ådragit mig träningsvärk.

 

Ibland ska det gå fort, ibland är man inte så hungrig och ibland är man SÅ hungrig. Då är det perfekt att göra sig en smörgås istället för att laga mat eller=? Eller KÖPA EN?!=(......Men ja fattar inte varför alla jädra smörgåsarna där ute ofta är skink eller kycklig smörgåsar? JA E VEGETARIAN!!!!!

Ja vill inte köpa en sunk sallad som ser gammal ut eller ful äcklig ägg smörgås=(

 

Paj

fyllning:150 g keso, 2 ägg, 1 tsk bakpulver, salt, peppar, 1 msk olja till stekning, 100 g zucchini, 100 g squash, 100 g purjolök, 2 grillade paprikor , 2 klyftor vitlök. DEG:100 g margarin, 100 g keso, 3 1/4 dl vetemjöl

 

Blanda alla ingredienser till pajskalet och knåda snabbt ihop till en deg.Tryck sedan ut degen i en pajform. Förgrädda i ugn 200 gr, ca 10 minuter. Skär grönsakerna i mindre fina bitar. Fräs zucchini, squash och purjolök tillsammans med hackad vitlök i matolja så att de mjuknar. Salta och peppra för att få mera smak. Den grillade paprikan skär du också i mindre finare bitar och fördelar den över pajskalet. Fördela även sedan de stekta grönsakerna i pajskalet. Vispa äggen tillsammans med keso, salt, peppar och bakpulver. Häll över grönsakerna så att de blir övertäckta. Grädda i 200 grader tills fyllningen har stelnat 30 minuter och fått fin färg. Låt pajen stå i några minuter innan den skärs i bitar.