Spänningen håller mig vaken och avslappnad  helspända fiskenerver. Inferno. Något annat kan man väl inte kalla det. Rastlösheten bränner i mig.But of course. Klart vi ska fiska o mr Tango leder vart vi är på väg . Vi drar på enkel fisketur i Hönö.

Det jag inte ser en annan värld, där nere under  härskar färger, andra former och andra ljud. Magiskt, hemlighetsfullt och lockande. Jag vill , på något sätt lyckats förstå det. Fast, jag kan aldrig bli en del av det, på riktigt som Tango redan är med dykning o allt. Kanske är det just därför som fisket har en sådan kittlande nyfikenhet inbyggd. Antingen smittar det av sig......eller inte

Jag ser det som en kombinerad nöjestripp och kontrollresa. Först ligger vi o solar som sillar på klipporna, med 22 grader i vattnet hoppar ja i. Jag simmar omkring som en liten fisk med Tango som skydd. Flera rapporter om brännmaneter, de flesta dock med långa tentakler på kroppen, kommer in. Jag blir erbjuden att komma upp på land, flera gånger om. Jag avböjer vänligt.

Senare lyckas  jag fiska en för liten Torsk som inte ens =? Al kan få=(

 

 

Vart e dom=?