Tänk om vi kunde få alla våra misstag att försvinna.Allt fel vi sagt eller gjort, det du ångrar att du inte sagt eller gjort.Magiska ord,svepande rörelse med handen...vvvvvips,så är alla misstag borta.Fantastiskt.......eller hur? Mais NO, det vore det inte.I teatern och filmens värld driver dramatiken handlingen framåt,misstag skapar insikt och förvandlar en bad guy till good guy. Ett klassiskt filmtema. Varför skulle det vara annorlunda i filmen som utspelas utanför vita duken? Men i livets film skiljer sig en viktig punkt. Vi har ett val. Vi kan vara regissör eller besviken biobesökare.

 

Vad väljer du?

 

 

.... Mejillones al ajillo (Musslor i vitlök) Tapas

 

1 kg blåmusslor, 2  schalottenlök eller 1 stor gul lök, 2  vitlöksklyftor, 5 cl olivolja, persilja, ca 2 dl vitt vin, Salt och peppar en chili om man vill ha det

Tvätta musslorna i saltat vatten och borsta av skägget. Skala och finhacka vitlöksklyftorna, schalottenlöken och persiljan. Stek löken i olivolja på medelvärme i cirka 2 minuter. Tillsätt musslorna och häll över vinet. Höj till medelhög värme och låt koka i cirka 5 minuter. När det öppnat sig är det klara =)!Salta och peppra. Lägg upp på fat. Servera.

 

 

 

 

hittarecept.se