Visst är det gott ...... till kall cider eller bianco

kräftor, delade på mitten
finriven stark ost som parmesanost
finhackad persilja andvänd stjälken=) blir annan smak
2 vitlöksklyftor, pressade 
salt, svartpeppar, oregano,olivolja


Om du vill ha bröd = Vitlöksbröd, ta olivoja pressa vitlök rosta de i ugnen och servera till kräftorna.


Sätt ugnen på 250 grader.Gröp ut stjärten på havskräftan och dela den i bitar. Blanda ost, persilja och vitlök lite olivolja,oregano. Salta och peppra och tillsätt kräftköttet till din ostblandning. Fördela röran i kräftstjärtsskalen.Lägg dem i en ugnsfast form och in i ugnen i ca 4-5 minuter.Servera med ett bröd och citronklyfta...buon appetito

 

 
myTaste.se
Salt, bianco, cider, kräftor, olivolja, ost, parmesanost, peppar, vitlök, vitt vin,