Testa något mer än chips, till ost och vinet. Varför inte fixa goda smarriga tilltugg dessa kommer från Italien 

 

Parmesan kex

 

160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar

 

Sätt ugnen på 200 C. Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesan med lite salt o lite peppar. Dra av bladen från rosmarinkvisten och hacka i lite mindre bitar och blanda ner i degen.Rulla små bollar av degen och platta till lite. Lägg på bakplåtspapper och in i ugnen cirka 15-20 minuter, tills de blivit lätt gyllenbruna.

 

 
myTaste.se
parmesan, parmesanost, rosmarin, salt, vetemjöl,

1 kommentarer

Veronica Wallgren

02 Mar 2016 08:41

Låter supergott!

Svar: Jätte goda till en god tinto =) eller Rose
javieramusic

Kommentera

Publiceras ej