Du smaksätta dina snurror med vad du vill. Jag kom på lite i all hast att jag ville bjuda på dessa på picknick så denna varianten gjorde med ost pesto, kryddor, oliver.

 

Smördegssnurror

 

1 ark färdigkavlad smördeg, crème fraiche, grön pesto, riven ost eller hackad, oregano, provensalska kryddor, salt, 2 msk gröna oliver hackade 

 

Blanda crème fraiche och ett par msk pesto och smaka , när du e nöjd bred ut det på ett tinat smördeg. Toppa med ost, oliver. Krydda med salt och kryddor. Gör precis som en rulltårta och låt rullarna gärna vila i kyl eller frys en stund innan du skär i dem. Skär i centimetertjocka skivor, för gräddning lagom till servering. Grädda på bakplåtspapper, 200° i 15 minuter. Servera snurrorna ljumma eller kalla som drinktilltugg eller till picknick.

 

 

 
 
myTaste.se

Kommentera

Publiceras ej