150 g margaring
1 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker =)
3 msk starkt kaffe
2 msk kakao (kan uteslutas)
2 msk typ oboýpulver
ca 5 dl avregryn
Dulce de leche eller kola kräm
Pärlsocker


Häll alla ingredienser utom Dulce de leche , pärlsocker i en stor bunke.Arbeta ihop till en jämn chokladbollssmet med hjälp av en elvisp eller ta i !!!.Rulla till bollar.Gör ett litet hål med baksidan av en sked i varje chokladboll. Japp lite kladd blir det men mmmmmmmmmmmmmmmmmm gött.Tryck ner lite kolakräm och nyp sedan ihop bollen innan du rullar den i pärlsocker.Förvaras i kylskåpet i en burk med lock.

 

OBS!!! har du inte Dulce de leche köp kolakräm

 

 
myTaste.se

1 kommentarer

Matilda Berlin

18 May 2016 14:03

Men åhh, det MÅSTE jag testa!

Kommentera

Publiceras ej