Bröd fyllda med ost, spenat och salami

 

1 färdig pizzadeg eller smördeg(blir färdig snabbare då)
200 g fryst bladspenat
1 paket feta ost

150 g cheddar riven
2 tsk oregano
1 tsk flingsalt

 

Du kan ha =):

1 paket mozzarella ost,chévre,salami,blandade kärnfria oliver,cocktailtomater,färskrosmarin


Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten och pressa ur vätskan. Rulla ut degen på en plåt med bakplåtspapper. Pensla halva degen med olivolja. Strö över spenat, ost och oregano lite av allt du känner för, mozzarella blir väldigt gott och nyttigt. Vik över den andra halvan och nyp ihop kanterna. Pensla med och strö över flingsalt o de kryddor du gillar. Grädda i mitten av ugnen ca15 min. Låt svalna något innan brödet skärs upp.

 

 
 
 
 
myTaste.se

Kommentera

Publiceras ej