Ligger i soffan och känner hur tröttheten värker i kroppen, världens längsta och värsta dag är nästan slut. Fantastiskt! Duschad, ren och fin, mjuk som sammet och fräsch vaniljdoft….ändå…ikväll är det ingen som viskar vackra ord i mitt öra, påpekar stjärnorna i mina ögon och hämtar mina tofflor. FAN va alla e fulla av skit. Detta landet gillar inte mej!


1. Jag vill ha en man.
2. Det finns ingen.=(
3. Jag ska köpa en BLODHUND!.
4. De är kärlekfulla men, de vill INTE va ihop med mig ajajjajajajajaj.
5. Jag är öppen för äventyr=SI!
6. Var fan är äventyren……HÅLLÅ=?
7. Jag bor i Sverige.=IGEN!BLÄ
8. Hur gick detta till=?
9. Alla snygga killar bor i Sverige.MEN de tycker inte om mig.
10. Jag e sjuk i njurarna
11. Hur gick detta till=?
12. Idag på jobbet lyckades jag göra sönder klacken IGEN!
13. Hur gick detta till=?
14. Tänk om han var en groda, då hade det varit lättare att hitta honom.


Inte konstigt att jag har hemlängtan… hur kan ja ha det…. ja e ju SVENSK. Nej, för jag hör inte hemma här längre, jag har sett något annat, levt något annat, fått något annat. Ibland känns det som jag är en vilsen figur med för många skor.


Jag står med ena foten i LAmerika och andra i Göteborg. Fortfarande inte riktigt beredd att inse att jag nog måste bryta upp, fortfarande med hopp om att det innan sommaren ska dyka upp denna någon eller något som gör det värt för mig att stanna här……. Jag hoppades att det skulle vara en han, ett jobb, men det var det inte. Om inget händer snart står jag snart med båda fötterna i Latino igen.

bästa Kvinnliga Huvudroll Natalie Portmannnnnnnnnnnnnnn får den för Black Swan,FAN!!!det vill javi


Kvällsbön.Vinter verkar hänga över Sverige, himlen öppnade sig och grät tillsammans med mig. Det enda jag vill är att andas…jag har ont, vara vaken till soluppgången. Snälla gode gud.......  Amen.


Gratinerad frukt med kokos & ingefära


2 st bananer
2 st kiwi
1 st ananas
½ dl råsocker
1½ dl  kokosflingor
1 st lime, saft & rivet skal
2 cm ingefära
½ l vaniljglass


Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader över värme. Skala & skiva frukten. Blanda socker & kokosflingor i en skål. Tvätta limen & riv skalet. Riv ingefära & blanda med limeskal, kokossockret. Lägg frukten på en ugnsplåt eller gratängform & pressa över limesaft & strö över kokosblandningen. Grädda tills ytan blivit lite brun & servera varm med lite vaniljglass.

 

 
Vad händer om man tittar sig i spegeln.

Det sägs att alla reagerar olika på olika droger …..Vissa kan se himmel, blod och bölder, andra prinsessor o prinsar, andra kan se ett landskap regnbågar medans de flesta ser två ordentligt stora pupiller. …Om droger vet ja ingenting om, de får ni hjälpa mig med. Men att de försöker fly ...de fattar  alla.............

....Men om speglar vet jag om. Men att våga se sig själv i en spegel, att titta in det är inte många som gör det. Det krävs stake, att våga se sig själv naken. .........

Att ta ansvar för det man gjort och gör sig själv, och andra. Att se sitt ansikte ruttna ner o se skeletten  mer o mer… utan någon drog.

Att våga se ett förvrängt ansikte tills, man börjar stirra in genom pupillerna och beskådar själen ….sitt verkliga jag
Först då kan tankarna rusa iväg och man ser vem man är, och det är inte många som tar det ansvaret för sig själva. Att acceptera den. Den man har varit och vart man är på väg..OFTA  skrämmande när man kommer till vars ens liv barkar iväg åt. .

....jo, tack går omkring och spanar extra i spegeln efter helgen, då min underbara, läckra vältränade älskare för natten verkligen dyrkade min kropp totalt och uttryckte flera gånger hur fantastisk den var!! .... Mmmm, jag tänkte det..
Men jag minns fan inte vad han hette...
Sök på Pannkakan..

Ja e grymt sjuk i njurarna detta känns mycke tungt, jag har gjort massa tester. Varit hoss läkaren o så, shiet vet fan vad som hänt showat ihjäl mig? lite orolig börjar jag bli.

Dilemma, din känsla, din fråga. Men de e grymt att agera som luft....som ingenting har hänt. Eso NO es respeto amico......


........ Men fly är en meningslös självbedrägeri. Man kan inte förneka känslor eftersom de kommer att uttryckas på ett eller annat sett...............kroppen kommer vilja explodera. Känslor är någonting verkligt, tankar som inte kan slås bort. Det leder till ångest.....De är inte abstrakta begrepp.

Respeto, visst de e så viktigt. Jag tänker på det, ännu mer nu när jag vet vart jag kommer ifrån. .......Vem han var ”För att få respekt måste man visa respekt” Respekt är svårt ord, men när jag kolla på TV idag o såg människor kriga o gråta. Sen lyssna jag på min kompis problem …tänkte ja inte konstigt ….att de finns krig!


RESPEKT=
Tänk att ett sånt ord.....hur kan vi glömma den? Att respektera någon är att inte köra över någon, att inte förlöjliga en individ, att ta personen på lika stort allvar som man skulle ta sig SJÄLV.

Ja, respekt är nog att visa någon hänsyn men också att ta personen på allvar.

Spegel, spegel på väggen där ... Spegel, spegel på väggen där vem dansar som jag lär? ...... jajajajaja mais inte du amico
Vi har precis överlevt en....... Nätt och jämt, känns det som....o så en till my god Tess. Come on what the F!matt och punkterad, enkelt uttryckt. 

Jag ser dig...sa hon ...eller han...mais alore jajajjaja

För att se andra, måste man först se sig själv ..eller?VANILJ SOCKERKAKA

3 Ägg, 3 dl Socker, 1 dl Kokande vatten, 3 dl Vetemjöl, 3 tsk Bakpulver

Fyllning: 125g Margarin eller smör, 1 dl Mjölk,4 msk Vaniljsocker


Vispa ägg och socker till ett vitt skum, blanda sedan i vetemjöl, bakpulver och det kokande vattnet. Häll smeten i en 2 liters form och grädda i 40 minuter i 200 gr i nedre delen av ungen. Låt kakan svalna och dela den i 2 delar. Koka margarin och mjölk häftigt i 2 minuter tag av grytan från värmen och vispa i vanlijsockret. Dränk bottnarna och sikta florsocker över.
sitter här brevid , vi gör ingeting typ jag klapar på honom han satt med mig typ.....”krrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmm”jag fick en varm känsla i hela kroppen när jag fick höra han
Jag behöver inte längta till den dagen då jag har en egen söt älskling jajajjaja , ja har ju en EN!


Var legendarisk..............dag ... mys med vänner räddar viken dag som helst. Idag har jag bokstavligen myst bort HELA dagen S inte alls likt mig men har verkligen ingen ork ... jag känner mig så oerhört tacksam för de vänner jag har, jag kunde verkligen inte ha bättre. Att känna att man verkligen kan vara sig själv utan att beslöja vad man än anser om saker, det är ju åsiktsskillnader som gör en kul diskussion....=)..... sen även mamma som mer är som en vän än en mamma o mia sorella Nene som trots att hon bor långt bort kan ringa och ha annat att nåt inte är bra...vad skulle jag göra utan dessa personer som bor i denna speciella plats i mitt hjärta?


Jetlag hur länge har man det =?......
jag somnar i bussen...när  jag går .....överallt..min blodvärde i kasst oxå icke bra! Ja har hepatit!=?Har varit uppe hela natten och sprungit på dass....kom i säng kl 4 och nu imorse var det samma sak....ja mår verkligen skit....Annars kanon ja mår prima jajajajajaj IM SICK

Härlig här hemma, kalasglad som jag är, är jag glad att få gå i snön halva vägen hem,myst..O MIERDA!!!!! Så kallt


Nu blir det MASSA tomte skum jajajajajja Tycker sjuklingen förtjänade det....=)...o te samt lite repriser o Solsidan va F! E det=? på tvserier som missats i veckan puss på er alla!