”The Tourist” två vackraste människorna i denna värld, Johnny Depp och Angelina Jolie, i samma film… ………………maaaaaaaaaaarrrabbboooouuuu
”The Tourist”missa inte den!

Överraskande bra, ja e galen förtjust i Jolie har alltid varit det. Men i senare tid vågar hon vara, hyfsat nedtonad och det hjälper verkligen till. Man ser henne på annat sett. Spännande och man "dras med" i filmen, filmen intresserar mig så att säga. Matiné i trevliga ITALO miljöer med softa skådisar. Depp är grym som vanligt Jack Sparrow……. jajjajjajaja, o sköna biroller. Fan va han liknar min bror=).

Filmen har något av Rosa Pantern i sig, en klassik charm me likey. … James Newton Howard står för film musiken som slår allt hela filmen, väldigt bra. Ska användas till Lyrical… säger bara.




Marabou choklad är förmodligen den allra mest populära svenska chokladen. JAVI saknar den….. ingen choklad här nere slår den. Nästa gång jag åker till Latin america lovar ja ta med svenskt godis, choklad, vad är det egentligen för godis som ses som svenskt= MARABOU
ngn som kan komma på nåt mer?


Mina stackars nerver får inte ens vila på dagen….. Men jag är så sliiiiten fortfarande….Fan… så mycket saker det händer nu mest hela tiden.
Hungrig och seg. Till slut tog jag mig ut och handlade. Kokade ihop en  pastasås och mättade magen med. Underskattat att börja från början och faktiskt koka sönder cocktailtomaterna till sås. Olivoljan gör sitt och kokar sönder dom små rackarna. Tur att man inte är ledig imorgon för det blev en del vitlök i vanlig ordning ajajjajaja. De får stå ut. Det är ju så gott! Vad vore livet utan vitlök?


Pasta alla mediterranea


ca 100g ruccolasallad
150g körsbärstomater
150 ricotta
olivolja
parmesanost
salt och svartpeppar
valfri pasta MASSA vitlök

Börja koka upp vatten till pastan. Skär tomaterna på hälften, skär salladen i lagom stora bitar, blanda i en skål. Smula ner ricottan i skålen. Koka pastan aldente, rör ner även denna i skålen, salta, peppra, strö över olivolja och riv slutligen över parmesanost. Blanda igen. Njut.

 

Pastasås med kyckling, soltorkad tomat och vitlök

500 g kycklingfilé
6-8 soltorkade tomater i olja
2-3 vitlöksklyftor
2 dl grädde
2-3 dl vatten
salt
peppar

Skär de soltorkade tomaterna i små bitar och krossa samt finhacka vitlöken. Fräs alltsammans i en stekpanna. Skär kycklingfilén i tunna strimlor och bryn med tomat och vitlök. Krydda med salt och peppar. Häll havregrädden och vattnet i stekpannan. Låt puttra några minuter och servera till pasta

 

 

Kommentera

Publiceras ej