Återigen blir ja påmind om lagen att ja gjorde rätt att tro på mitt land Sverige. Har du blivit utsatt för ett brott är det bra att göra en polisanmälan, tro på dig själv. Vad som är fel är fel. Du har rättigheter Var INTE rädd för att göra en polisanmälan.Acceptera inte folk som vill förstöra ditt liv, genom att systematisk förfölja trakassera dig handlingar som hot,hemfridsbrott eller skadegörelse, överträdelse av kontaktförbud.

 

Och till dig som blivit dömd , då är du dömd alltså inte misstänkt längre så lyder lagen glöm inte det.

 

Tack Sverige du är ett land värd att älska. Till alla hjärtans dag, som jag denna gång spenderar me massa Ballet o me min håriga Al. Här kommer ett recept han älskar.

 

BROWNIES:
Vetemjöl ca. 1 dl
Salt 1/4 tsk
Bakpulver ½ tsk
Choklad 3/4 dl ca stor Marabouuuuuu =)
Smör 5 msk
Socker 1,5 dl
Vaniljsocker 1 tsk
Ägg 2 st

 

Sätt ugnen på 180 grader. Vispa samman mjöl, salt och bakpulver i en separat skål. Smält chokladen och smöret i ett vattenbad och rör om tills det har smält och ta bort från plattan, rör sedan ner socker och vaniljpulver. Vispa ner ett ägg i taget i samma blandning. Vispa till en glansig och len smet. Häll över de torra ingredienserna i chokladblandningen. Häll över smeten i en form med aluminiumfolie (låt lite hänga över kanten så du lätt kan lyfta ur formen). Grädda i ugnen i 35-40 minuter
Låt browniesen svalna.

 

 
 

Kommentera

Publiceras ej