
8 skivor prosciutto
1 burk kronärtskockskräm
kolla recept nere!
4 st marinerade kronärtskockshjärtan
riven parmesanost hackad bladpersilja
2 msk Bruschetta krydda (är peperoncino spanskpeppar, oregano, vitlök, salt, svartpeppar)
Bred kronärtskockskräm,köp eller kolla recept längre ner =)!på brödskivorna. Lägg på två skivor prosciutto på varje brödskiva. Hacka upp marinerade kronärtskockshjärtan och fördela över de fyra brödskivorna. Riv parmesanost över och strö slutligen lite hackad bladpersilja över.Sätt in dem i ugnen som du värmt upp till 190 grader i ca 5 min eller stek dem lätt i stekpannan till det blir lätt brunna i undersidan, så de får lite fin yta. När de svalnat något strö lite hackad bladpersilja eller basilika på igen som dekoration.
Kronärtskocksröra
1 burk kronärtskocksbottnar, avrunnen
riven parmesanost
pressad liten vitlöksklyfta
ca 1/2 dl olivolja salt,
peppar
Hacka kronärtskocksbottnarna med ost och vitlök. Tillsätt olivolja till en bra konsistens. Smaka av med salt och peppar.

basilika,
bladpersilja,
focaccia,
kronärtskockshjärtan,
kronärtskockskräm,
parmesanost,
prosciutto,
Kommentera