hittarecept.se
Detta är inget petimeter recept med måttangivelser hit och dit utan det är bara att köra på. Nått som Italo mama gör som förrätt eller hel rätt i Italo landet.Det här är en rätt som har alla rätt. Enkel billig, Italo skrivet på sig, tomat, ost, pesto och rödlök i ugnen. Så att osten smälter och blir ännu godare. Saftigt och fullt med smaker. Det här är så gott och nästan pinsamt enkelt att laga.
 

Tomater fyllda med ost, pesto och rödlök som förrätt hel rätt eller tillbehör

1 bifftomat alltså 1 STOR spansktomat eller 2 kvisttomater. Skär av toppen på tomaterna och gröp ur dem, ta ur all kött från dem. Salpimentarlos, salta och svartpeppra lätt. Strö över torkade örter, bruchetta mix eller ex: basilika och oregano. Ringla över olivolja och balsamicovinäger. Ställ in tomaterna på bakplåtspapper i ugnen på 200 gr i ungefär 15 minuter. Ta ut och fyll tomaterna med ost i bitar och klicka på pesto genovese och strö över rödlöksringar. Ställ in i ugnen igen ca tio minuter, tills osten har smält. Ta ut och garnera med färsk basilika. Sen så är det bara att äta underverket.
 
 
hittarecept.se
Salt, balsamicovinäger, basilika, olivolja, oregano, ost, pesto, pesto genovese, rödlök, soltorkade tomater, tomat,

Kommentera

Publiceras ej