Min halldörr är övertäckt med fullklottradde listor som jag tejpat upp. På varje postip står det först ett namn och sen en massa grejer som jag ska göra här och där SHIET?!Jag har massa steg som skal sättas. På onsdag och tåskorna ska fram på fredagen. Sen ska ja följa med mig själv, till läkaren som ska ta fram vampyrsprutan igen=? .Jag måste tejpa fast listorna jättehögt upp på dörren , för min stora huvud har förmåga riva sönder papprerna.
Jag får panik om jag inte kan kolla på listorna annars rasar alla javigörahelalistorna ihop......Jag har inte en chans att komma ihåg allt utantill. Jag e glad att jag står där jag står, och jag är lycklig.Det finns inte utrymme nog i min fullproppade hjärna att ha kontroll på allt.
Plötsligt vet jag man inte var jag har mig själv igen...o... igen?fast ja vet vart jag står. Starkare än någonsin.
Vet inte om jag står uppe eller inne, uppe eller ner, jag glömmer precis allting överallt. Även om jag lägger fram frökens papper, väskor =? mina nudlar som jag ska ha till kvällen. Allt detta mitt på dörrmattan så kliver jag bara över det när jag ska ut genom dörren på morgonen.
Eller när jag ska handla då glömmer jag allt jag ska ha i affären när jag står där...men så kommer jag på det .FASEN JAG STÅR DÄR who gives a shiet ingen trycker ner mig. Som sagt tänkte hjälpa stackarna som INTE verkar kunna laga mat med vin =? inte heller kunna välja vin till maten=0??!!!Detta är nått mi viejo gjorde enkelt o bra. ALORE TUTTI Hur fan vill man bli mästerkock , o inte kunna laga mat på Tinto?!!!=?
 
 
Ternera al vino tinto
 
800g nötkött, olivolja, mjöl, 3 st morötter, 1-2 lök, 2 vitlök, 1 burk krossade tomater, ca 1/2 liter rött vin, ca 1/2 liter buljong vatten, persilja, salt och peppar.
 
Skär köttet i bitar krydda med köttet salt och peppar. Skala och hacka lök, morötter och vitlök. Började värma upp oljan i en kastrull . Passera köttet i mjöl lättbryn köttet lägg den åt sidan.I samma olja bryn lök, morot och vitlök i några minuter. Tillsätt sedan kött och vin låt puttra ett tag med lock på. Tillsätt rosmarin , salt , peppar, sist tomat. Smaka av kan behöva ha mer salt i. Tillsätt buljong eller vatten. Smaka av lägg till kryddor, oregano , basilika , salt om det behövs lagerblad, rör om och koka på svag värme, täckt i minst ca 2 timmar. OBS! tiden kan variera köttet ska bli mört. Det beror helt på vilken typ av kött som du använder. Rör om då och då för att förhindra att allt fastnar i botten.I slutet häller du i hackad persilja. Såsen ska bli tjock det är inte en soppa du kokar.
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej