En kotlett skuren i kuber eller ca 600 g fläskkött ,1 burk tomater,1 rostad röd paprika hackad, 1 liten grön paprika hackad, 1 liten gul som hackas, 2 vitlöksklyftor hackad, 2 halvt glas torrt vitt vin, 1 tsk pimento, olivolja, salt och peppar, persilja, oregano,

 

Skär köttet i bitar, och ta bort överflödigt fett och fula bitar Hetta upp oljan i en liten stekpanna och stek köttet.Ta bort köttet, behåll oljan. Tillsätt, lök, vitlök och hacka paprika i små bitar och stek i pannan med olja och stek i medelvärme tills grönsakerna mjuka. Tillsätt fläskköttet,"salpimentamos" krydda och stek, tillsätt vin låt det steka ett tag.Tillsätt tomatsås och koka allt i ungefär tio minuter, blanda väl. Du kan, tillsätta vin igen efter 10 min och låt det koka, tills alkoholen har avdunstat och köttet är mört och låt sjuda i 15 minuter. Servera med  tallrik baguette. Allt tar ca 40 min

 

 

 

 

1 kommentarer

Oslofru

15 Jun 2015 07:45

Så gott :)

Kommentera

Publiceras ej